IFU Beluchting

Membraanbeluchting

Schipper Brontechniek heeft zich gespecialiseerd in membraanbeluchting en levert alles van het Duitse merk IFU. Het merk is wereldwijd leidend op het gebied van membraanbeluchtingstechologie. Schipper Technisch Serviceburo (STS) en SBT zijn in het bezit van de exclusieve IFU-rechten. Schipper Brontechniek is daarmee specialist in beluchtingstechnologie voor de Nederlandse- en Belgische markt.

Een goed zuurstofgehalte

Een goede indicatie voor het bepalen van de waterkwaliteit, is het zuurstofgehalte. Als dit zuurstofgehalte te laag is, dan worden afvalstoffen niet of nauwelijks meer afgebroken door micro-organismen. Ook sterven grotere levensvormen, zoals vissen, af als er minder dan 5 mg zuurstof per liter aanwezig is. Ook gaat het water stinken als micro-organismen door zuurstofgebrek geen afvalstoffen meer kunnen afbreken. Dit is te voorkomen door het water te beluchten.

 

IFU is wereldwijd leidend op het gebied van membraan-beluchtingstechologie.

 

IFU heeft beluchtingssystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen.
IFU heeft beluchtingssystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Ervaring

Het in 1977 in Duitsland opgerichte bedrijf IFU weet door haar jarenlange ervaring exact wat de juiste beluchting inhoud. Het staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Door een doorontwikkelde kennis van milieutechnologie worden de IFU membraanbeluchters wereldwijd in meer dan duizend afvalwaterzuiveringsinstallaties gebruikt.

Met een doorontwikkelde kennis van milieutechnologie worden de IFU membraan beluchters wereldwijd in meer dan duizend waterzuiveringen gebruikt.


Compleet programma

Schipper Brontechniek levert niet alleen de membraanbeluchters, maar kan u ook voorzien van de complete RVS frames waar de membraanbeluchters op worden gemonteerd. SBT werkt daarvoor samen met het Technisch Servicebureau, het zusterbedrijf uit de Schipper-familie (STS).

IFU voorziet watersystemen over de hele wereld van de beste beluchters.
IFU voorziet watersystemen over de hele wereld van de beste beluchters.